Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar 2000 Isuzu Trooper Windows framsätespassagerare

En skadad framsätespassagerare fönster i 2000 Isuzu Trooper kan minska synligheten för föraren när man ser att vända hörn eller kontroll av trafiken i en intilliggande körfält. Även reparation av fönster utförs vanligen av en professionell mekaniker, kan du installera fönster i din Trooper om du har grundläggande kunskaper bilverkstäder och lämpliga verktyg. Proceduren är ganska enkel och kan fyllas i på en relativt kort tid. Saker du behöver
kryssmejsel
Arbetshandskar
fönsterrutan
Skiftnyckel
Insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna upp passagerardörren. Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna som håller luckan på plats. Lyft luckan bort från dörren.
2

Ta bort skruvarna som håller dörrhandtag trim på plats. Dra i dörrhandtaget och trim från dörren.
3

Reach i det tomrum som den borttagna dörrhandtag och koppla de två yttre armarna handtag koppling med fingrarna. Dra båda armarna ut ur fordonet.
4

Flytta fönstret regulatorn till sin lägsta möjliga position inom dörrkarmen. Skjut glasruta i dörrkarmen. Montera glaset på regulatorn.
5

Rada upp sexkantsbulten hålen på regulatorn, och använd en insexnyckel för att ansluta regulatorn till fönstret. Sätt tillbaka resten av dörranordningen tidigare togs bort, efter borttagningen stegen i omvänd ordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59454.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.