Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter fönster Guider

Fönster guider, även kallade regulatorer, hålla bilen fönstren i position och tillåta dem att flytta upp och ned genom dörren. Guiderna är fäst i själva dörren som de håller fönsterglaset. Den exakta typen av fönster guider beror på vilken typ av fordon du har. Detta kommer också att avgöra den exakta process som behövs för att ersätta dem. Byta fönster guider kräver att du komma innanför dörren. Saker du behöver
Trim stick
Rag
skruvmejsel
Wrench
nitpistol
Fönster guide
Visa fler instruktioner
Borttagning

1

Koppla bort batteriet i motorrummet genom att lossa den svarta kabelns klämma med din nyckel och ta bort den negativa kabeln från terminalen.
2

Lossa dörrens fönster kontroll. Gnid en trasa bakom en manuell vev för att koppla sitt klipp. För automatisk styrning, kräng av plattan manöverdon med en trim pinne och dra ur kablar.
3

Bänd bort alla trim ramar från dörrfoderpanelen och ta bort alla skruvar med din skruvmejsel. Bänd panelen utanför dörren med ett stort trim pinne längs dess kanter och lyft panelen bort.
4

bort eller lossa bultarna som förbinder fönsterglas till guiden med din nyckel och sedan lyfta glaset . upp och ut genom dörren
5

Ta guidens fästbultar, vissa har nitar som du måste borra upp. Dölj guiden på sig själv och ta bort den genom öppningen i dörren.
Installation
6

Installera det nya guide genom dörrens hålet och öppna upp den i läge inuti dörren. Applicera guidens bultar eller fixa det på plats med en nit pistol - vilket som behövs för din modell
7

Sänk ner glaset i dörren genom den övre öppningen och se till att det fullt ut säten. guiderna. Dra åt bultarna för fönsterglas.
8

Återanslut kåpa till dörren med sina clips och skruvar.
9

Anslut paneler och fönster kontrollsystem till dörrpanel.
10

Anslut batterikabeln med sin klämma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59794.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.