Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter en packning Gummi vindruta på en Chevy Truck

Gummipackningen på vindrutan på din Chevy Truck används för att bidra till att säkra vindrutan på plats. Över tiden, kan packningen bli sliten och skadad vilket äventyrar stabiliteten i din vindruta. Om detta inträffar bör du ta bort vindrutan från din lastbil för att byta gummipackning. Du kan plocka upp alla de verktyg du behöver för jobbet från din lokala Biltema. Saker du behöver
vass kniv
ersätter gummipackning
Vindruta tätningsmedel
nylonlina
Visa fler instruktioner
1

Beroende på ålder din Chevy truck du kanske vill sätta en damm plåt på huven för att skydda mer vintage lacken. Använd en vass kniv för att försiktigt skära bort alla gummitätningen som finns runt kanterna av vindrutan. Dra gummit bort från vindrutan när du skär den. Korrekt kasta den i papperskorgen.
2

Ange förarsidan av bilen och tryck försiktigt vindrutan ur ramen. Har någon till hands utanför fordonet för att hjälpa dig att lyfta ut den.
3

Applicera ett tunt lager av vindrutan fogmassa runt kanterna på vindrutan. Det finns många tätningsmedel tillgängliga alla varierande priser. Du don, t vill ha något för dyrt för din Chevy som alla kommer att göra det arbete som krävs. Den Cr Laurence CRL Vindruta Tätningsmedel är ett bra, prisvärt alternativ. Fäst den nya gummipackningen till botten av vindrutan. Den tunga delen av packningen ska vara på insidan av vindrutan och slitsen på utsidan.
4

Knyt en nylonlina runt yttre spår av vindrutan. Lyft vindrutan på plats. Tryck vindrutan mot ramen i några minuter så att tätningen att ställa.
5

Dra nylontråden över vindrutan inifrån fordonet så att gummiläpp att ställa på plats. Rengör vindrutan och instrumentbrädan för att säkerställa att inget skräp har fått in i ventilationsöppningar eller elektriska komponenter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59405.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.