Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar bakruta på en 1968 Mustang

Om den bakre glaset på 1968 Mustang blir skadad, kan det inte bara minska sikten när man tittar ut ryggen fönster, men också sätta din bil i riskzonen för att bli stulen. Byta din bakrutan är en relativt enkel process som tar mellan en och två timmar att slutföra. Du kan köpa ersättare glas, delar och de verktyg du behöver för jobbet från din lokala Biltema. Saker du behöver
vass kniv
Arbete handskar
Caulk pistol
uretan täta
Visa fler instruktioner
1

Använd en vass kniv för att ta bort den weatherstripping trim från runt kanten av Mustang bakrutan. Gör en första slits i botten av trim och arbeta dig runt kanten skära bort resten av trim. Släng trim i papperskorgen.
2

Tryck försiktigt den bakre vindrutan från ramen av dina Mustang. Bär arbetshandskar för att skydda händerna från krossat glas. Har någon stå utanför fordonet för att hjälpa dig att lyfta vindrutan från ramen.
3

Använd en trasa för att torka bort allt överflödigt täta vänster på ramen i fönstret. Installera ny weatherstripping i fönsterkarmen.
4

Applicera ett skikt av vindrutan uretan täta runt kanten på det nya glaset med en täta pistol. Lyft vindrutan i weatherstripping och ram. Tryck kanterna mot ramen så att en tätning sätter på plats.
5

Vänta några timmar så att tätningen fast på plats. Rengör bakrutan glaset med en trasa för att garantera full insyn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59791.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.