Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur polska Plast baklyktor

Baklyktor är viktiga indikatorer på en bils närvaro på vägen. Väg skräp och ultraviolett ljus från solen kan bära ner en baklykta yta, vilket gör det svårt att se om bakljusen är på. Eftersom baklyktor ger en visuell ledtråd att bilens bromsar som tillämpas, är det viktigt att hålla dem i utmärkt skick. Använda akryl polering föreningar för att ta bort repor kommer att tillåta att bakljusen ses tydligt. Saker du behöver
akryl polering förening
100 procent bomull trasor
1500-grit sandpapper
målarens maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1 Baklyktor är ofta gjorda av akryl, som kräver särskild omsorg.

Tvätta bakljus med diskmedel och varmt vatten. Använd en 100 rag procent bomull för att rengöra baklyktor. Många bakljus är gjorda av akryl eller annat mjukare plast som kan repa lätt. Pappershanddukar är gjorda med ett bindemedel som håller handduken tillsammans, men detta bindemedel kan repa mjukare plaster. Undvik traditionella glas städare på plast. Glas rengöringsmedel innehåller antingen alkohol eller ammoniak, som kan orsaka krackelering (mikro-krackning) i plaster såsom akryl.
2

Kör en fingernagel längs ytan av svansen lamporna för att bestämma djupet av repor . En nagel fastnar i djupare repor, vilket kräver mer arbete att ta bort. Repor som inte fångar en nagel är lätta repor som lätt kan buffed ut. Djupa repor måste tas bort först. Skydda området runt bakljuset med målarens maskeringstejp
3.

Sand några djupa repor ut med 1500-slippapper. Sand området direkt runt scratch, snarare än bara repa sig, för att undvika att skapa en märkbar torva. Ansök målarens maskeringstejp till eventuella lister runt baklyktor att undvika slipning eller polering av någon färg eller krom. Torka bort all slipning skräp med en 100 procent bomull trasa innan polering med en polering förening. När alla djupa repor har tagits bort, gå till steg 4.
4

Applicera polering föreningen till bakljus, ett ljus i taget. Föreningen innehåller ett milt slipmedel som tar bort lager av plast som det gnuggas i. Använd en 100 rag procent bomull tillämpas föreningen. Buff hela ytan på varje baklykta - detta garanterar att polering av eventuella repor som kan ha missat under den tidigare granskningen av bakljusen. Efter alla repor kratsade ut, ta målarens maskeringstejp. Projektet är nu klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59593.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.