Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar byta fönster i en bil

Om fönstren i din bil skadas kan det inte bara skada utseendet på din bil, men det kan påverka säkerheten för din bil, sätta på risken för stöld eller ytterligare skador. Om detta inträffar ska du byta ut det skadade fönstret så snart som möjligt. Processen för att ersätta fönstret på något märke eller modell bil är ganska mycket samma och bara varierar något mellan de främre och bakre fönster. Saker du behöver
kryssmejsel
Skiftnyckel
Byte fönster
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren på din bil som du funderar på att byta fönster på. Om du byter ut de främre sidorutorna kan det vara bäst att ta bort backspeglar vinge för att få bättre tillgång till dörren. Du kan ta bort spegeln genom att ta bort skruvarna på undersidan av foten och skjuta det bort från ramen.
2

Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna som håller dörrpanelen på plats . Du kan hitta skruvarna med jämna mellanrum runt dörrkarmen. Dra panelen bort från dörren.
3

Avlägsna handtaget från dörren genom att ta bort sina fästskruvar och dra ut det ur plats. Ta bort armen som är ansluten till dörren handtagsarrangemanget att få bättre tillgång till fönsterhissen.
4

Använd en insexnyckel för att ta bort sexkantsbultar som fixerar fönsterrutan till fönstret regulatorn. Lyft fönsterrutan ur dörrkarmen.
5

Infoga en ny fönsterruta in till dörrkarmen. Sätt tillbaka fönstret och dörren monteringen genom att följa borttagningsproceduren i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59435.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.