Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Viktiga verktyg för mekanik

Varje verktyg en mekaniker använder är i grunden viktigt för korrekt avslutat ett jobb. Det finns dock vissa verktyg används mest. Hydraulisk domkraft

En bil jack är en mekanisk anordning som används för att lyfta en bil eller lastbil så arbetet kan utföras under bilen. Mekanik använder i allmänhet en hydraulisk domkraft, vilket är mer kraftfull än de mindre uttag flesta förare har i sin bil stammar.
Mutterdragare

Box skiftnycklar har en sluten ring på deras huvuden. En mekaniker passar denna rätt storlek ringen över en mutter eller bult på fordonet och vändningar. Den slutna ringen kan tillämpa vridmoment på alla sidor av muttern eller bulten som mekanikern varv. Ratcheting box skiftnycklar har en reversering, vilket gör att mekanikern att få jobbet gjort snabbare. Båda gaffelnycklarna har huvuden med U-formade öppningar, till skillnad från rutan skiftnycklar. Blocknycklar kombinera de två typerna av skiftnycklar, och har en låda hylsnyckel i ena änden och en U-nyckel på den andra änden. Skiftnycklar är också viktiga.
Eluttag

En kvalitet utbud av uttag i olika storlekar är avgörande för en mekaniker att ta bort muttrar, bultar och tändstift. Dessa uttag vanligtvis sträcker sig från från 1/4-tums upp till 1 tum i storlek. En spärr, tillsammans med en uppsättning av förlängare för att komma till svåra att nå bultar, är också viktigt.
Tänger

Ett sortiment av tång är viktigt för mekanik att framgångsrikt utföra olika arbeten. Specialty tång är slangklämma tång som görs för att nå slangklämmor i annars svåråtkomliga platser. Andra värdefulla tång inkluderar fogar tång, som har rätvinkliga tänder, vilket gör att mekanikern att bibehålla ett grepp från alla riktningar. Plattång också bistå med att få tillgång till objekt i tuffa att nå fläckar. Kombination, eller tång linjemannen, är multifunktionella tång som används för att greppa, twist, och skär små kablar och ledningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62162.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.