Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur byter jag frambromsen rotorer på en 2003 Mitsubishi Galant?

Nya bromsbelägg inte helt reparera din Mitsubishi Galant bromsar om rotorerna är skadade. Rotorerna upprätthålla typiskt skador långt innan de slits ut när bromsbeläggen är på bilen är bortom deras rekommenderade bytesintervall. Ändra rotorerna tar inte lång tid att byta rotorerna, och ännu mindre tid om du byter dem samtidigt som du byter ut bromsbeläggen. Den minsta tjocklek för Mitsubishi rotorer är 8,4 mm. Saker du behöver
Automobile jack
stoppklossar
Jack står
rörtång
Gummiklubba
Tänger
kryssmejsel
Buntband
Metric socket set
Visa fler instruktioner
1

parkera din bil på en plan yta och slå av tändningen. Placera stoppklossar bakom bakhjulen. Jack framsidan av bilen med bilen jack och placera en pallbock enligt det nära fästpunkten. Höj domkraften stå upp mot ramen och sänka bilen med domkraft på stödbenet. Placera domkraften undan.
2

bort hjulet med rörtång för att ta bort muttrarna. Ta bort bromsoket från hjulaggregatet genom att dra i låspinnen med tången och svängig bromsok uppåt.
3

Avlägsna rotorn skruvarna med skruvmejseln och dra rotorn bort av hjulaggregat. Använd gummiklubba på rotorn om den har fastnat.
4

Sätt den nya rotorn på hjulet montering och fäst den genom att dra åt skruven med skruvmejseln. Tryck bromsoket ner och in låspinnen med tång. Byt ut hjulet och dra åt muttrarna med rörtång.
5

Placera domkraften under bilen och lyfta upp det. Ta stödbenet från under bilen. Sänk bilen med domkraften tillbaka till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58484.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.