Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar frambromsarna på en Infiniti G35

Det är viktigt att du håller bromsarna på din Infiniti G35 i gott skick. Om du tillåter bromsbeläggen att bära längre än den rekommenderade minsta tjocklek, kommer de att börja skada rotorerna. Resultatet är en mer kostsam reparation räkningen när du behöver byta rotorer samt bromsbelägg. Det tar inte mycket lång tid att byta bromsbeläggen på framhjulen. Du kan ha varje hjul gjort i ca 30 minuter. Saker du behöver
Automobile jack
Turkiet Baster
Hylsnyckelsats
stoppklossar
stödbenet
dräneringskärlet
bromsvätska
Lug skiftnyckel
C- klämma
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorrummet. Tappa ungefär hälften av bromsvätska från huvudcylindern med en kalkon baster. Placera vätska i ett uppsamlingskärl för återvinning. Placera stoppklossar bakom bakhjulen i Infiniti. Lyft ena sidan av bilen med hjälp av bil-uttaget.
2

Placera en pallbock under G35 nära Domkraftsfäste och höja stödbenet till ramen. Ta bort muttrarna med en rörtång och ta av hjulet från bilen. Lossa den nedre lastappen på bromsok med en hylsa och spärrskaft. Pivot bromsok upp från bromsrotorn och ta bort den främre bromsbelägg.
3

Placera baksidan av bromsok och baksidan av bromsbelägg mellan käftarna på C-klämman och vrid den stängd tills bromsok kolv dras tillbaka in i okhus. Avlägsna Tvingfäste och den bakre bromsbelägg från bromsoket. Montera de nya bromsbeläggen och sänka bromsok ner på bromsskivan.
4

Dra den nedre spärrstiftet med hylsa och spärrskaft. Sätt hjul på bilen och dra åt muttrarna med rörtång. Avlägsna stödbenet från under bilen. Sänk Infiniti till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.
5

När projektet är färdigt, tillsätt färsk bromsvätska till huvudcylindern för att ta upp det till rätt nivå. Pumpa på bromspedalen flera gånger tills den känns stram som sittplats an bromsbeläggen mot rotorerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59103.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.