Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter broms rotorer vs Machining Rotorer Broms


När man arbetar med broms rotorer och möjligheten av att behöva nya, är det viktigt att överväga alla alternativ innan beslut fattas. Byte av broms rotorer kan vara dyrt, inte bara för de delar, utan även för arbetsmarknaden om du inte kan göra det själv. Med de gamla rotorerna bearbetas kan vara billigare och lösa problemet bara bra. Instruktioner
1

förstå processen och syftet med rotorer bearbetning broms. Över tiden rotorer kan bära, vilket gör att metallen flaga, chip och crack. Detta orsakar överdriven nötning på bromsbelägg och andra komponenter i bromssystemet. Bearbetning rotorerna ger dem en slät yta igen och ger nytt liv till dem.
2

Vet var att ta broms rotorer som ska bearbetas. De flesta städer har verkstäder belägna inom dem att hantera bearbetning av många olika sorter. Bara leta upp och ringa för att be om priser, kvalitet i arbetet, vända tid, erfarenhet med broms rotorer och andra frågor du kan ha. Addera 3

Överväg att ersätta bromsrotorn. Detta är en enkel fix, eftersom du kan bara kasta den gamla rotorn ut och ersätta den. Kontakta din lokala Biltema för information om beställning av nya broms rotorer och för kostnaden. Du kan också gå igenom ett företag som sysslar med bromsar, men de kommer också att debitera arbetstid. Glöm inte att be om en garanti för deras arbete.
4

Bestäm vilken är den bästa metoden för dig. Om ditt fordon är gamla och det finns svåra skador, korrosion eller andra problem med dina befintliga broms rotorer, överväga att ersätta dem alla tillsammans. Om de är i allmänhet bra form, har dem bearbetas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56836.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.