Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur identifierar jag lågtrycksslangen på min bil Luftkonditionering Med R134?

Identifiera de olika komponenterna luftkonditionering, däribland lågtrycksslangen, under huven på en bil kan vara svårt vid första anblicken. Även om fordonssystem har genomgått stora effektivitetsvinster revisioner, förblir processen densamma. Att lära sig att identifiera några viktiga delar kommer att svara på grundläggande kyl frågor, bland annat för luftkonditioneringssystem som använder R-134 köldmedium. Instruktioner
1

Höja huven på bilen. Leta efter drivremmen eller fläktrem. Luftkonditioneringen kompressor kommer att drivas av en rem. Identifiera kompressorn genom två, tung, hård-gummislangar fäst till den bakre kroppen av enheten. Dessa slangar bär köldmediet från förångaren, vilket är i bilen, till kylaren, som är framför kylaren.
2

Följ stigen av slangarna. Den mindre av de slangar som lämnar kompressorn går på kondensorn placerad framför kylaren. Detta är högtryckssidan, där het gas pumpas in i kondensorn svalna innan det skickas till förångaren, där det kyls kupén.
3

Lokalisera större slang som är fäst till kompressorn. Denna slang kan kylmedel att flöda inifrån hytten, där kylningen skett, tillbaka till kompressorn, där det pumpas ut till kondensorn. Denna stora slangen från kabinen till kompressorn kallas lågtrycksslang.
4

Inspektera slangar för slitage, sprickor och hack. Kontrollera högtrycksventilen slang service och lågtrycksslangen tjänsten ventil, som i allmänhet ligger på dessa slangar. Se de skyddande locken är säkra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60686.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.