Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hantverkare professionell mekaniker Verktyg

Hantverkare tillverkar två olika typer av handverktyg. En av dem är avsedd för den genomsnittlige konsumenten. Det inkluderar standard-duty sockets, skiftnycklar och skärande verktyg. Den andra typen är Hantverkarkniv professionella linje av verktyg. Dessa är prissatta mycket sämre än standard-duty verktyg, men de erbjuder kvalitet som överträffar kvaliteten på vanliga hushåll verktyg. Skiftnycklar och uttag

Hantverkare professionell box-end skiftnycklar är tillverkade av krom vanadium, liksom deras standard-duty mutterdragare. Skillnaden ligger i målgång i verktyget. Craftsman professionella skiftnycklar har en hög-polerad lyster. Detta bidrar till att göra verktyg rensningen lättare än vad som skulle vara möjligt med Craftsman standard-duty skruvnycklar. Craftsman professionella uttag och hylsnycklar är konstruerad på liknande sätt med högpolerad material för att underlätta rengöringen.
Tänger

Craftsman professionella tänger och skiftnycklar har dubbla material handtag som gör att använda verktyget mer bekväm. Du hittar dem också tillgänglig i ett bredare utbud av storlekar för att möta behoven hos professionella hantverkare. Du kan köpa en tång i set eller enskilt.
Elverktyg

Craftsman professionella elverktyg inkluderar luft och elektriska verktyg såsom nycklar och mutterdragare. Dessa används med Craftsman professionella krafthylsor. Mutterdragare har sammansatta kroppar med mekanismer magnesium hammare, ergonomiska handtag och omvänd mekanismer.
Skruvmejslar

Craftsman professionella skruvmejslar har nytta av dual-material ergonomiska handtag över deras standard -plikt motsvarigheter. Dessa handtag är lättare men starkare än vanliga skruvmejslar, och passar i handflatan mycket lättare att ge mer vridmoment samtidigt som den är bekväm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62161.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.