Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att göra justeringar parkeringsbromsen en Pontiac Bonneville

Anpassa din Pontiac Bonneville under fordonet med bara en enkel skruvmejsel. Att göra justeringen hemma istället för att ta bilen till mekaniker butiken sparar tid och pengar. Justera parkeringsbromsen när bilen börjar rulla när parkeras på en sluttning. Använd dessa instruktioner för åren 1986 till 1999 eller 2000 till 2005. Saker du behöver
Jack och pallbockar
Skruvmejsel
1/8 borr Tänger Addera Visa fler instruktioner
år 1986 till 1999
1

Dra upp och släpp parkeringsbromsen 10 klick på Pontiac Bonneville år 1986 till 1990. Minska antalet till sex klick för år 1991 även om 1999. Upprepa dra upp och släppa av spaken sex gånger under alla år.
2

Höj bilen med domkraft och stödja båda bakhjulen med pallbockar. Ta bort pluggen tillgång hålet på fästplattorna från båda bakre bromsarna.
3

Flytta kabeln parkeringsbromsen tills en 1/8 tums skär borr genom öppningen för hand.

4

Dra upp parkeringsbromsen tills det gör ett klick. Försök att rotera hjulen bakåt och se om de har någon spänning. Flytta hjulen fram emot att testa det faktum att de inte ska röra sig alls.
5

Frigör parkeringsbromsen helt och se till att hjulen kan rotera fritt. Återmontera pluggarna åtkomsthål. Sänk bilen med domkraften och ta bort domkraften.
Åren 2000 till 2005

6

Applicera din bil färdbromsen med 150 pounds av trycket och släpp.

7

Tryck in på parkeringsbromsen med 125 pounds av trycket och släpp. Upprepa två gånger. Verifiera ljuset parkeringsbromsen aktiveras efter att parkeringsbromsen är åtdragen. Höj bilen med domkraften och jack
8

står. Justera kablar parkeringsbroms som körs under mitten av bilen, med hjälp av dina tänger.
9

Verifiera hjulen snurra fritt. Tryck in på parkeringsbromsen och kontrollera hjulen stoppas. Sänk din bil genom att släppa domkraften och ta bort domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57064.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.