Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ändrar Springs på en 1989 Chevy 2500 Truck

De främre fjädrarna på en 1989 Chevrolet 2500 pickup stödja bilens tung vikt. Över tiden, kan fjädrarna börjar kollapsa från trycket, vilket sänker den främre hjulupphängningen. För att åtgärda problemet, fjädrarna måste tas bort och ersättas med nya. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Stoppklossar
Spetstång
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Mechanics tråd
bändjärn
Replacement sprintar
skruvnyckel set
ersätter fjädrar
Visa fler instruktioner
1

Park 2500 på ett plant underlag. Aktivera parkeringsbromsen och stoppklossar bakhjulen. Lossa framhjulen med däck järn. Plocka upp framför lastbilen med jacket med främre tvärbalken som en jack punkt. Placera domkraften under ramen, sedan sänka domkraften. Ta bort de främre hjulen med däcket järn.
2

bort chock från mitten av den främre hjulupphängningen med en tång, en fast nyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Placera domkraften under den undre länkarm - inte lyfta lastbilen, men bara för att röra armen. Ta bort sprinten från lägre länkarm med tång. Unbolt lägre länkarm från spindeln. Addera 3

Sänk domkraften under den undre länkarm för att separera spindeln från undre länkarm. Bänd våren ur den nedre styrarmen våren pocket med ett spett. Installera den nya fjädern i ramen, med hjälp av spett för hävstångseffekt. Lyft upp domkraften tills de nedre kontakterna styrarmsaxlarna spindeln. Återanslut armen till spindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag, montera sedan tappen ersättare sprinten med hjälp av nål-tång.
4

tillbaka stötdämparen med tång, öppen- avsluta skiftnyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka framhjulen med däck järn. Sänk Chevrolet 2500 av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61612.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.