Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Front Bilstein stötdämpare på en Silverado

De främre stötdämparna på en Chevrolet Silverado dämpa omak av fordonet och kontrollera svängningarna i suspension. Några tunga modeller levereras med chocker som gjorts av Bilstein, som är konstruerade för terrängkörning. Vissa av dessa störningar är också justerbara liksom. Om du vill installera Bilstein chocker på din Silverado, kan du göra det i ungefär en timme. Saker du behöver
Jack
Jack står
däck järn
Tänger
obestämd nyckel satt
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Bilstein chocker

Visa fler instruktioner
1

Park Silverado på ett plant underlag. Aktivera parkeringsbromsen. Lyft den främre änden av trucken med domkraften. Sätt pallbockar under den främre tvärbalken och sänka trucken på läktaren. Ta bort de främre hjulen med däck järn.
2

Kläm tången på toppen av beståndet stötdämpare och sedan lossa muttern nedanför toppen av chocken med en skiftnyckel. Unbolt botten av chocken från den undre länkarm med 3/8-tums Ratchet och uttag och sänk chocken ut och bort från suspensionen.
3

Skjut Bilstein chock upp genom den nedre styrarmen och bult botten av chock för den nedre styrarmen. Skruva upp i chock på ramen med en tång och en skiftnyckel.
4

tillbaka hjulen med däck järn och sänka Silverado utanför läktarna med domkraften.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61172.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.