Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att släppa en 98 TJ Transfer Case

Överföringen fall på en 1998 Jeep TJ är utformad för att ta makten tas ut av motorn och leverera den till både fram-och bakaxel. Denna överföring fallet är en kritisk del av drivlinan hos fordonet. Skulle någon av de många interna växlar i det sönder eller inte, måste du reparera överföringen fallet. För att göra detta måste du släppa den ur drivlinan. Minst en timmes arbete krävs för att göra detta på rätt sätt. Saker du behöver
dräneringskärlet
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
växellådslyft
Visa fler instruktioner
1

Park Jeep och sätta på parkeringsbromsen. Shift överföring fallet i friläge. Unbolt främre och bakre drivaxel från axlarna och överföring fallet med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Ta ut drivaxlarna och ställ dem åt sidan.
2

Koppla fordonets hastighetssensor från överföringen fallet med händerna. Dra av vakuumslangen med händerna. Unbolt manöverlänkage från sidan av överföringen fallet med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Lyft växellådsdomkraft så att det når botten av överföringen fallet sedan svepa kedjorna från uttaget kring överföringen fallet och säkra dem till jacket. Unbolt transmissionen tvärbalk från ramen och transmission med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
4

unbolt överföringen fallet från transmissionen med 3/8- tums Ratchet och uttag. Sänk överföringen fallet från transmissionen med domkraften och dra ut den från under Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62109.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.