Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ansluter en backventil Flow Prevention

backflöde ventiler känner som "en ventiler sätt kontrollera," används i många fordon hydrauliska applikationer. Enkel backventiler kommer i två dominerande typer - boll kontroller och ventiler klaff. Ball backventilerna har ett kullager inuti som ansluts öppningen och förhindrar vätska från att gå tillbaka genom ventilen. Hydrauliska tryck säten kulan och mer tryck stramar bara tätningen. Flapper typ ventiler har en ledad rörlig klaff som trycks över öppningen när tryck försöker säkerhetskopiera flödet. Läs vidare för att lära sig hur man ansluter en back ventil flöde förebyggande. Saker du behöver
rörtång
Tubing Ferrules cutter Mössor och hydrauliska kopplingar
Metal spillbacken
Linje skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1 < p> Vet att backventiler finns i en mängd olika storlekar. I allmänhet används de i fordonets bromssystem för att förhindra bromsvätska från att återvända till reservoaren under tryck. Antingen typ backventiler används och installation är densamma för båda typerna. Placera en långpanna i slang och backventil som ska ändras.
2

Använda linje skiftnyckel eller rörtång, vrid beslag motsols för att lossa. Om något tryck kvar i ledningen, så att den kan släppas medan fittingd är löst. Fortsätt att vrida beslag moturs tills de är helt urkopplad.
3

bort backventilen från slangen och låta restfluid att gå i droppskålen.
4

Om beslag behöver bytas ut, nu är det dags att ta bort dem med hjälp av slang saxen. Efter kapning av slangen under montering, ta bort gamla montering och ersätta med en ny hylsa och montering. Använd samma procedur för det motsatta montering.
5

Place ny backventil till ny montering på ena änden. Använd linje skiftnyckel och vrid medurs tills kopplingen är ordentligt. Var noga backventilen pekar i rätt riktning. Backventilen kommer att ha en pil präglat in i ventilen. Kontrollera att pilen pekar i riktningen av flödet från ledningen. Använd en linje skiftnyckel och bifoga en andra fattning till den motsatta änden av backventilen. Använd rutiner servicehandboken för att avlägsna luft från ledningen och avyttra vätska i droppskålen i en godkänd OSHA behållare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59835.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.