Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en båt Horn

Båtliv säkerheten inte kan överbelastas - både på och utanför vattnet. Inte bara bör båten vara redo för vattnet, bör trailern vara redo för vägen. Samma resonemang bör användas i enlighet båtutrustning i god ordning. Kontrollera säkerhetsutrustningen ombord är i toppform och ingenting saknas. En båt horn - en säkerhet viktigt - kräver en sjövärdig installation. Saker du behöver
Båt horn
5/16 X 1-1/2 tum rostfria bultar (efter behov) katalog 5/16 SAE rostfria muttrar (som krävs) katalog Drill
Wire (14-gauge) (svart och röd) katalog Horn knapp
I linje säkringshållaren
1-15 A säkring
Crimptänger
Zip-slipsar
Silikon sealer

Visa fler instruktioner
1

Välj en lämplig plats och borra hål för att matcha monteringsplattan. Fäst plattan med rostfria bultar och montera horn med hjälp av en ställskruv. Fäst den svarta och röda kablar till hornet. Route de två kablarna genom båtdäck, längs rälsen och kombiinstrumentet. Inte alla horn kommer att montera på samma sätt, så följ tillverkarens anvisningar.
2

Montera tutan på kombiinstrumentet. Skär den svarta kabeln och installera varje skär slut på hornet knappen. Skär den röda kabeln och installera varje avskurna ändan till ändarna på säkringshållaren. Installera inte säkringen. Förlägg kablarna från tutan till batterifacket.
3

Öppna batterifacket. Installera den röda kabeln till den positiva batteripolen och den svarta till den negativa inlägg. Dra trådarna prydligt ut ur höljet, zip-binder dem samman och stäng batterifacket.
4

Installera 15-amp säkring och testa signalhornet. Vid horn anslutningar, placera en liten mängd silikon sealer till vattentäta trådarna. Använd en liten mängd - precis tillräckligt för att täta ledningarna. För mycket degraderar snabbt från väder exponering och kan lätt avlägsnas. Zip-slips ledningarna längs rälsen i båten tills de hoppa till instrumentpanelen. Placera en liten mängd silikon sealer på hornet anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60832.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.