Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter den bakre änden på en Ford F-350 Truck

Den bakre änden av en Ford F-350 kallas en axel, och det är en viktig del av drivlinan. Axeln innehåller ringen och drevet som vänder drivaxlarna. Om komponenterna i axeln misslyckas, kommer trucken inte vara i drift. Ett sätt att hantera frågan är att dra den bakre änden av bilen och ersätta med en som antingen har byggts eller ny från fabriken. Denna process kan vara utmanande, men kan ske på bara några timmar. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
stoppklossar
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
set Linje skiftnyckel
1/2-tums momentnyckel
ersätter axelarrangemang
Visa fler instruktioner
1

Park på en plan yta. Sätt stoppklossar runt framhjulen. Lyft den bakre delen av F-350 med domkraft och sätta pallbockar i både axeln och ramen. Ta bort hjulen från bakaxeln med däck järn. Lossa bromsledningen som leder till axeln med en linje skiftnyckel.
2

Koppla bort parkeringsbromsen från de bakre bromsarna med hjälp av 1/2-tums Ratchet och uttag. Dra avluftningsslangen bort av axelarrangemanget. Unbolt chocker från axeln med 1/2-tums Ratchet och uttag, sedan skruva isär krängningshämmare från axeln konsolerna med 1/2-tums Ratchet och uttag.
3

Unbolt drivlinan från den bakre änden med den 1/2-tums harskramla och ingångar. Unbolt bladfjädrarna från den bakre änden med den 1/2-tums harskramla och ingångar. Lyft den bakre änden upp något med domkraften och ta jack står ut från under axeln. Sänk domkraften och dra den bakre änden församling ifrån undersidan av F-350.
4

Skjut ersättare bakre montering under lastbilen med domkraften. Lyft upp den bakre änden och lägg den på pallbockar. Bolt bladfjädrarna till axeln med 1/2-tums Ratchet och uttag, sedan dra åt skruvarna bladfjäderelementen ner till 186 ft /lbs med 1/2-tums momentnyckel. Skruva fast chocker till axelarrangemanget med 1/2-tums Ratchet och uttag, sedan dra åt bultarna ner till 47 ft /lbs med 1/2-tums momentnyckel.
5

Anslut bromsledningen på den bakre änden till mälden bromsledningen med en linje skiftnyckel. Anslut kablarna parkeringsbromsen de bakre bromsok med 1/2-tums Ratchet och uttag. Installera vingla Länkfältet till den bakre änden med 1/2-tums Ratchet och uttag och vridmoment ner till 52 ft /lbs med 1/2-tums momentnyckel. Installera frekvensomriktaren linje till den bakre änden med 1/2-tums Ratchet och uttag.
6

Installera de bakre hjulen på hjulaxeln med däcket järn. Sänk F-350 av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61990.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.