Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bakbromsen skor på en 1996 Nissan Truck

Den 1996 Nissan Truck kommer i antingen en 2-hjulsdrift eller 4-hjulsdrivna modellen, både helt anpassningsbar med en mängd olika paket och alternativ. Samtliga modeller levereras med allt runt skivbromsar. Skivbromsar göra hemma bromsen ändras ganska enkelt, i jämförelse med trumbromsar. Bromsar bör bytas var 3 till 6 månader, beroende på märke och kvalitet på bromsen som du köper. Bromsar är redo att bytas ut när du hör ett gnisslande eller gnisslande ljud eller när bromsarna "tag", eller stoppa ryckigt. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Däck järn
Hylsnyckelsats
Tvingfäste
Twine
träklossar
Visa fler instruktioner
1

Lossa klackarna. Rotera klackarna ¾ varv motsols med däck järn. Placera träblocken framför framdäcken.
2

Höj lastbilen. Placera golvet jack under stödsträva på förarens sida av den bakre delen av lastbilen. Höj lastbilen nog att låta hjulen gott om utrymme att lossna. Placera domkraften under samma stöd fjäderben som domkraften. Upprepa på den motsatta sidan av lastbilen. Addera 3

bort däcken. Ta bort muttrarna helt och däcket. Ställ klackarna och däcket åt sidan.
4

bort bromsoket mount. Ta bort de två skruvarna som håller fästet till rotorn med hylsnyckel. Knyt fästet på underredet av lastbilen med snöre för att förebygga stress på bromsledningen.
5

bort bromsbeläggen. Bromsbeläggen glider ur bromsok mount.
6

Komprimera bromsoket. Placera C-klämman på bromsok monteringsfäste och rikta den viktigaste skivan i bromsoket i fästet. Om klämman glider, plats en av de av bromsbelägg över bromsoket för att ge ett större område.
7

Montera de nya bromsarna. Placera nya bromsbelägg i bromsok fästet. Kontrollera att bromsen materialet på varje broms står inför inåt, mot rotorn.
8

Sätt tillbaka bromsok fästet. Skruva fast fästet igen med hylsnyckel. Sätt tillbaka däcket och muttrarna. Sänk fordonet. Dra öronen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57688.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.