Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Jeep Tune Up Specifikationer

En grundläggande auto tune-up kommer att hålla ett fordon i trim. Även om din Jeep inte uppvisar tydliga tecken på slitage eller fel, trimma upp den kan öka prestanda och förhindra fel väg (bokstavligen!) En tuneup rekommenderas för varje 35.000 till 60.000 miles av körning. Throttle Bore

tiden kommer bilens luftintaget bli igensatta med föroreningar (ett tillstånd som kallas "koks") och kan leda till att motorn stannar och dålig gas körsträcka. Gasa hålet och rengör det med handduk och kemiska auto rengöringsmedel eller tvättsprit.
Filter

När du ställer upp din Jeep, installera nya filter. Använda jeep i påfrestande, dammiga eller off-road förhållanden kommer att kräva mer frekvent utbyte av filter. Bränsle filter, som är en del av insprutningssystemet, kan pågå upp till 25.000 miles. Luftfilter och oljefilter kommer att pågå cirka 3.000 miles. Det är också en bra idé att byta olja (speciellt om det är mörkt i färgen) under en tune-up.
Tändstift och Wires

tändstift och tändstift ledningar utgör en viktig komponent i motorns funktion. Gamla eller skadade pluggar eller ledningar kommer att negativt påverka motorns prestanda. Alltid ändra tändkablarna när du utför en tune-up. Undersök tändstiften för tecken på skador eller slitage att se om de behöver bytas också.
Distributor Cap

Byta fördelarlocket kommer också stärka motorns prestanda. Fördelarlocket kanaler tändningen gnista från tändspolen till individuella tändstift som det visar inne i tändningen distributör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61505.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.