Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en kilrem på en BMW

De flesta fordon har någon typ av bälte som monterats på framsidan eller sidan av motorn . Detta system använder en eller flera remmar för att vända motorns tillbehör, såsom generatorn eller servopumpen . I en multipel remsystem , det finns bälten kallas kilremmar , som namnges för deras " V "-form . Om en av dessa bälten misslyckas , då tillbehöret den är ansluten till kommer att misslyckas också. För att åtgärda problemet måste du ta bort och installera en ny kilrem . På en BMW , tar det ca 30 minuter att göra . Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Byte Kilrem
Visa fler instruktioner
1 < p > Pop huven . Leta kilremmen , som löper runt generatorn och flera remskivor . Följ det med ögat mot en spännare , som identifieras genom en hex ​​- head bolt på ena sidan och en bult på andra sidan .
2

Lossa låsbulten på spännaren med en öppen - skiftnyckel . Vrid Bult på spännaren medurs med 3/8-tums Ratchet och uttag . När du har tagit spänningen ur bältet , dra bort av remskivorna .
3

Kör ersättare V - rem runt remskivorna . Vrid spännaren medurs med 3/8-tums Ratchet och uttag igen , kör sedan remmen runt spännaren . Dra ner låsbulten på spännaren med en skiftnyckel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62070.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.