Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter den bakre bromsledningen i en Saturn

Om bromsledningen på en Saturn utvecklar en knut eller ett hål, är en ersättare behövs. Om du försöker att räta ut en knut i raden, kommer det att bryta helt enkelt. Försök att ansluta ett hål riskerar faran av pluggmaterial faller eller sätter linjen helt. Ändra en bromsslang tar inte så lång och du kan slutföra uppgiften i din uppfart eller garage. Saker du behöver
Stoppklossar
Turkiet Baster
dräneringskärlet
Jack
stödbenet
rörtång
Stålborste
Wrench in
Bromskrets

Visa fler instruktioner
1

Placera en uppsättning stoppklossar framför framdäcken på Saturnus. Öppna motorrummet och lokalisera huvudcylindern på baksidan brandväggen på förarsidan av bilen. Snäppa loss locket och tappa ur bromsvätskan med Turkiet baster. Placera vätskan i tråget för återvinning. Lyft den bakre änden av Saturnus med en domkraft.
2

Placera en pallbock under Saturnus nära fästpunkten och höja den till ramen. Avlägsna hjulet genom att lossa muttrarna med rörtång. Krypa under Saturnus och lokalisera berörd bromsledningen. Rengör tillbehören ordentligt med en stålborste. De måste vara rena innan du kopplar beslag för att förhindra kontaminering bromsledningarna.
3

Lossa beslag bromsledningen med hjälp av en skiftnyckel. Du kan behöva hålla kontakten med en annan skiftnyckel för att hålla den från att vända när du lossa beslag. Koppla bort ena sidan i taget så att du kan fånga alla kvarvarande bromsvätska i tråget. Snäppa loss bromsledningen från klämmorna och dra den från under Saturnus.
4

Sätt nya bromsledningen på plats och kläm klämmorna. Anslut beslag bromsledningen och dra åt dem med en skiftnyckel. Byt ut hjulet på Saturnus och dra åt muttrarna med en rörtång. Ta stödbenet från under Saturnus. Sänk bilen till marken. Lägg färsk bromsvätska att föra huvudcylindern till hela märket.
5

Lufta ur bromsledningarna genom att ha en hjälpare pump och håller bromsarna när du öppnar avluftningsventilen med en skiftnyckel att låta luften ur ledningarna. Upprepa tills all luft är borta från bromsledningarna. Du kan behöva lägga mer bromsvätska under processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59132.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.