Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur tar jag Bortsett en hydraulcylinder Cylinder ?

Hydraulcylindrar ( även kallad hydraulcylindrar ) används i många olika tillämpningar , inklusive hydrauliska upphängningar . Dessa cylindrar är ansvariga för att lyfta och sänka fordonets fjädring och har tätningar som på toppen av dem för att hålla det hydrauliska fluidet på plats. Dessa tätningar måste bytas regelbundet , eller hydraulcylindrarna kommer inte att kunna hålla trycket , och bilen kommer inte att kunna lyfta med hydraulsystemet . Lyckligtvis kan ta isär cylindern göras på bara några minuter. Saker du behöver
bandnyckel
skiftnyckel uppsättning
platt skruvmejsel
skruvstycke
Visa fler instruktioner
1

Lossa den montering på hydraulslang som leder in i cylindern med en skiftnyckel . Låt vätskan rinna koppla sedan bort kopplingen helt och ta bort slangen anslutning till cylindern .
2

Ta cylindern över till en arbetsbänk . Montera cylindern på en bänk skruvstäd . Ta bort den nedre locket på cylindern med en rem skiftnyckel .
3

Dra kolven inuti den hydrauliska cylindern ut ur anordningen med en vass ryck . Sätt kolven på arbetsytan . Bänd ut tätningarna längs den övre kanten av kolven med en platt skruvmejsel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61314.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.