Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man använder en Easy Out on a Bolt

En av de mest frustrerande saker som kan hända, när han arbetade på en bil, är att bryta huvudet av en bult. Komma att bulten ut kan vara ganska uppgiften, och en av de få alternativ du har är att använda en skruv utdragare. Ett märke av skruv utdragare kallas Easy Out, och om de används på rätt sätt, kan du använda en för att ta reda på att fastnat skruv eller bult. Det viktigaste är dock, är att använda en hel del tålamod i processen. Saker du behöver
Drill
Metall borr
Metal punch set
Hammer
kranhandtaget Review Lätt Out skruv Extractor Review Vise grepp
Visa mer Instruktioner
1

Placera metall punch på mitten av den trasiga bulten som du vill ta bort och slå den med hammaren för att lämna ett märke i mitten av bulten.
2

Välj en bit metall borr som är mindre än diametern på bulten tillräckligt stor för att lätt ut att använda som utgångspunkt. Sätt in bit in borren och borra ner i mitten av bulten, hålla hålet så centrerat som möjligt i processen.
3

Infoga Easy Out in kranen handtaget och vrid den in i hålet som gjorts i steg 2. Långsamt och försiktigt vrida den lätt ut i hålet tills bulten börjar komma ut. Dra ut tillräckligt så att du kan få ett grepp om bulten med skruvstäd grepp.
4

Clamp de vise grepp på änden av bulten och använda dem för att ta bort resten av bulten. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60191.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.