Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du justerar Justerbara stötstänger

Justera tryckstängerna på en motorcykel motor kan resultera i betydande makt vinster och bättre prestanda . Processen kan vara måttligt utmanande men är oftast framgångsrikt med rätt verktyg , utbildning och förberedelse . Det är viktigt att vara väl förberedd när man fyller i detta förfarande , eftersom felaktig teknik kan göra en motor värdelös . Instruktioner
1

cykel motorn sakta med handen för att få de stötstänger i rätt läge . Stanna när avgaserna lyften färdas nedåt och intaget lyftaren färdas uppåt .
2

Dra tryckstängerna med händerna tills de är något ordentligt och inget upp eller ner spel är närvarande . Den främre cylindern på motorcykel motorn ska vara i sitt kompressionsslag , så de främre stängerna blir löst . Avsluta justeringen genom att dra tryckstången med låsmuttern med en ordentlig storlek skiftnyckel .
3

Ge dig själv 15 till 20 minuter mellan varje tryckstång så att lyftaren att blöda sig om luft. På den sista tryckstången , ge dig själv en annan 15 till 20 minuter innan du startar motorn . För att kontrollera om lyftarna har blödde ordentligt , försök att flytta tryckstången med fingret .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62053.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.