Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar bromsar på en 1991 Honda Accord

Den 1991 Honda Accord har både främre och bakre bromsbelägg. Bromsbeläggen är utformade för att stoppa Accord genom friktion. Som bromspedalen trycks inåt, pressar bromsoket de inre och yttre bromsbelägg mot sidorna av bromsrotorn. Denna process leder till friktion från dynorna glider mot den roterande rotorn. När dynorna har helt komprimerad till sidorna av rotorn, kommer friktionen föra Honda Accord till en trygg och säker stopp. Byt ut elektroderna när det finns slitage närvarande. Saker du behöver
Lug nut Tool Review Ordet jack
Safety står
Allen skiftnycklar
Liten brytjärnet
Mekaniker tråd
stor kanal-lås tänger broms
Replacement Pads
Visa fler instruktioner
1

Park 1991 Honda Accord och dra ut parkeringsbromsen. Kontrollera att Accord är parkerad på en plan yta så att den inte rullar ut av säkerheten står.
2

Lossa varje tappmuttem på både förarsidan framhjulet och passagerarsidan framhjul med en rörtång eller däck verktyg.
3

Skjut en domkraft under den främre änden av Honda Accord och placera stöttning änden under fästpunkten. Jack Accord tillräckligt hög för att säkerheten står under sidostyckena.
4

Position säkerhet står under varje sidoskena på båda sidor av Accord. Var noga med att placera varje monter nära de bakre facken framhjul så att pallbockar säkert kan hålla vikten på den främre änden. Sänk sedan Accord på läktaren. Så snart vikten av Accord är på säkerheten står, stoppa uttaget och lämna det kapade upp mot jack punkten.
5

Ta bort varje tappmuttem från förarsidan hjul och passagerar- sidohjul med tappmuttem verktyget. Dra båda hjulen utanför och placera dem platt för att förhindra rullning.
6

Lokalisera bromsoket på förarsidan hjul. Tjockleken är monterad till sidan av bromsrotorn. Ta bort de två insexskruvar huvudsliden från baksidan av bromsok med en insexnyckel. Vrid skruvarna moturs för att lossa och ta sedan bort.
7

Skjut en bändjärn mellan rotorn och den yttre bromsklossen. Bänd utsidan bromsbelägget mot baksidan av bromsoket tills cylindern insidan av bromsok har tillbakadragna nog att ta bort bromsok från rotorn.
8

Dra tjocklek av av rotorn för hand. Om rotorn har fastnat, använd bändjärn att bända toppen och botten av bromsok bort av rotorn. Sedan knyta mekaniker tråd runt bromsoket och häng den till en av de styrande komponenterna bakom hjulnavet. Inspektera framsidan och baksidan av bromsrotorn. Om det finns en liten mängd av slitage och grooving på sidorna av rotorn, kommer rotorn att behöva vara maskin-vrids av en maskin eller auto verkstad. Om det finns slitage och spårstickning, byt rotorn omedelbart.
9

bort insidan bromsbelägg från tjocklek. Sedan placera käftar kanal-lås tång över bromsok cylindern och baksidan av bromsok. Komprimera bromsok cylindern inåt genom att klämma tången tillsammans. När cylindern har helt indragen inuti oket, ta bort tången.
10

Ta utsidan bromsbelägg från tjocklek. Placera sedan de nya bromsbelägg inuti av tjocklek i samma riktning som de gamla bromsbeläggen. Ta bort bromsok från styrhytten komponenten. Ta sedan bort kabeln från oket och montera bromsok tillbaka över rotorn. Säkra bromsok till rotorn med två insexskruvar huvudsliden. Dra åt bultarna tätt. Skjut tillbaka hjulet på navet tillsammans med muttrarna och dra åt muttrarna ordentligt med tappmuttem verktyget.
11

Flytta till de övriga tre hjulen och upprepa stegen ovan för byte av broms dynor. När alla bromsbeläggen byts ut, står jack Accord tillbaka upp och dra säkerhet ut. Sänk Accord till marken och ta bort domkraften.
12

Veva 1991 Honda Accord och pumpa bromspedalen in och ut ett par gånger. Detta kommer sits bromsklossarna till bromsen rotorer. Provköra Accord helt sittplats bromsbeläggen till rotorn och se till att bromsarna fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58192.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.