Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man bygger bromscylindrar

Ombyggnad din bromssystemets läckande hjulcylindrarna kan återställa dem till fabriken prestanda. Detta är en låg kostnad alternativ till en ersättare cylinder. Använd aldrig en bromscylinder finslipa på en aluminiumfälg cylinder, dessa delar har en anodiserad finish för att förhindra korrosion, vilket skulle skadas under hening processen. Använd i stället en lätt slipande handen pad (Scotch-Brite är bra) och varmt tvålvatten. Saker du behöver
Varmt
tvålvatten lätt slipande handen pad, såsom Scotch-Brite (ej stålull) katalog Brake Parts Cleaner Review luddfri trasa
Cylinder finslipa
skurborste
Cylinder bygga byggsatser
Bromsvätska
Visa fler instruktioner
1

demontering av hjulet cylindern genom att ta bort damm stövlar i varje ände och dra kolvarna, kopp tätningar och spridare våren ut ur cylindern ändarna.
2

Kasta spridaren våren och sälar cup, som Ombyggnadssatsen kommer med ersättare.
3

Rengör aluminium cylinderloppet med varmt tvålvatten och en lätt slipande handen pad (inte stålull). Sedan sista ren med en burk av broms delar renare, och torr med en luddfri trasa.
4

Hone ut gjutjärn eller stål för att avlägsna eventuella tunga korrosion och ackumulerade gunk. Resultatet är en slät insida och ett trevligt korsmönstrat mönster. Rengör det yttre höljet med broms delar renare och en skurborste för att avlägsna uppbyggd bromsdamm.
5

Skrubba hjulcylinder kolvar, vilka är aluminium, med varmt tvålvatten, torka sedan. Rengöring dessa delar ordentligt nu kommer att förhindra problem senare under montering och under användning.
6

Börja monteringen genom att placera spridaren fjädern i cylindern. Därefter smörja koppen tätningar med ren bromsvätska. Installera dem platta sidan ut och skjuts in mot spridaren våren. Detta kommer att hålla dem från att kollapsa eller vända i hålet.
7

in en kolv i varje sida av cylindern. Installera dem platta sidan in mot den platta sidan av tätningen.
8

installera försiktigt ena sidan dammskon genom att linda den stora änden runt urtaget i cylindern huset tills det sprider sig och glider på plats. Installera sedan den andra änden genom att trycka den sidan är kolven in och använda samma omslag rörelse tills den glider på plats
9

Skjut kolvarna fram och tillbaka i hålet till centrum dem,. Se till att de är korrekt placerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57440.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.