Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Bromsfett Alternativ

Broms buller är ett vanligt problem i bilar. Även om det är oftast ofarliga, är det ofta obehagligt att lyssna på. Squealing i bromsarna orsakas av normala vibrationer mellan bromsbelägg och bromsok. Medan bromsfett är den mest använda smörjmedel för att förhindra brus, andra produkter finns tillgängliga som kan arbeta lika effektivt. Vid tillämpning av en produkt till bilens bromsar, kom ihåg att använda dem enbart på bekostnad av bromsbeläggen så att de inte stör den bromskraft. Anti-Seize

Hög kvalitet anti-beslag består av metall som tål högre temperaturer än bromsfett. Nickel antikärv tål temperaturer upp till 2.600 grader Fahrenheit, medan de flesta märken av bromsfett är klassade för att tåla temperaturer på 1.200 grader Fahrenheit. Anti-ta är en tjockare konsistens än fett, vilket hjälper den kvar på dynorna utan att bränna eller tvätta bort så snabbt.
Bromskloss Shims

bromskloss shims hjälpa minska bullret av bromsbeläggens vibrationer. Shims sätts på bromsbelägg, vilket gör att de kan absorbera och minska bullret vid bromsning. Shims är ofta gjorda av slitstarkt gummi eller metall. De är enkla att installera och kan förlänga livslängden på dina bromsbelägg.
Silicone Grease

Silikonfett kan arbeta lika effektivt som bromsfett för alla komponenter i bromssystemet. Silikon är ett bra smörjmedel och konserveringsmedel, särskilt på plast och ytor gummi. Det kan hittas på byggvaruhus och bildelar butiker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58828.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.