Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Centrala uppdrag för en mekaniker

Auto mekanik är en viktig del av körning kultur, underhåll och reparation av fordon för åkerier och enskilda förare. Mekanik, eller automatiska tekniker, använder en mängd specialiserade verktyg för att hålla bilar och lastbilar som kör säkert och effektivt. Jobbet av en bilmekaniker involverar flera stora uppdrag. Basic Maintenance

En av de viktigaste uppgifterna för en mekaniker utför löpande underhåll på bilar som körs på rätt sätt. Detta inkluderar roterande däck, byta motorolja, som ersätter olja och bränsle filter, pumpning av däck, ersätter slitna bromsbelägg och skor, och påfyllning av vätskor i motorrummet. Mekanik vid bilhandlare kan utföra löpande underhåll på nya fordon som väntar på att säljas, liksom bilar som kunderna tar in för linjetrafik.
Inspektioner

I vissa stater, som New York, certifierade mekaniker utför även årliga säkerhetsinspektioner som fordon måste ha för att fungera på allmän väg. Dessa inspektioner innebär kontroll av många olika aspekter av bilens säkerhetsutrustning, inklusive glas, horn, bromsar, slitbana och lampor exteriör. Inspektörerna kan utföra mindre reparationer, till exempel byta glödlampor, ta ett fordon i överensstämmelse. Andra stater, som Kalifornien, kräver enstaka utsläpp inspektioner, eller smog tester. En mekaniker fäster sensorerna till bilen och kör motorn för att mäta sina koldioxidutsläpp, så ger en rapport som intygar att fordonet uppfyller statens krav.
General Repair
< p> Hjärtat av en mekaniker arbetsuppgifter utför allmän felsökning och reparationer. Förare kan beskriva ett återkommande problem eller notera vissa alarmerande symptom. Mekanik diagnostisera då problemet och arbeta upp ett kostnadsförslag för reparation. När kunden godkänner mekaniker att utföra reparationen, mekanikern order reservdelar och gör reparationen. Mekanik reparera alla fordonssystem, inklusive bromsar, hjul, motorer, växellådor, avgassystem, elsystem och säkerhetsutrustning.
Body Work

Vissa mekanik, känd som autobody tekniker, också arbeta med bilar som skadats i olyckor. De använder en ram maskin att böja bilen tillbaka till sin ursprungliga form, sedan reparera kroppen genom att ersätta paneler och reformera missbildade karossdelar. Autobody techs Refinish också och måla fordon och ersätta trasiga glaset.
Ombyggnad

Vissa mekaniker är involverade i återuppbyggnaden äldre fordon som behöver omfattande vård. Dessa rebuilders eller konservatorer, utför forskning för att avgöra vad en bil kan ha sett ut i det förflutna, inklusive tillbehör, färger färg och motorer. Andra auto restaurering mekanik bygger helt anpassade fordon genom att kombinera befintliga komponenter med nya delar. I båda fallen, auto mekanik som återuppbygga fordon tillbringar en hel del tid på ett enda projekt och producera bilar som är helt unik och kan sälja för ett mycket högt pris. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60427.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.