Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar ett EBCM i en Isuzu Impulse

Den Isuzu Impulse var en tre-dörrars lyft-back Coupe som Isuzu tillverkade 1981-1992. De modeller tillverkade från 1981 till 1990 hade bakhjulsdrift, medan de 1991 till 1992 Isuzus hade framhjulsdrift. Alla versioner av Impulse använde samma låsningsfria bromsar (ABS). Den ABS kräver en bromsstyrning, även känd som en elektrisk broms styrmodul (EBCM), för att bestämma storleken av den kraft bromsarna gäller under ett nödstopp. Förfarandet för att installera EBCM är densamma för alla versioner av Isuzu Impulse. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

ta bort kabeln från batteriets minuspol med en hylsnyckel. Detta kommer att undvika en elektrisk urladdning under EBCM borttagning förfarande.
2

Lossa skruvarna som fäster passagerarsätet på golvet med en hylsnyckel. Flytta passagerarsätet för att få tillgång till EBCM under passagerarsätet.
3

Ta bort fästskruvarna för EBCM med en hylsnyckel och lossa den elektriska ledningsnätet från EBCM. Koppla EBCM från botten av passagerarsätet.
4

Installera den nya EBCM till botten av passagerarsätet, och bifoga ledningsnätet för EBCM. Dra åt fästskruvarna för EBCM till 62 tum-pounds med en momentnyckel.
5

Montera passagerarsätet, och fäst dess fästskruvarna med en hylsnyckel. Anslut kabeln till den negativa batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59175.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.