Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man stämmer en Walbro WT-628

Den Walbro WT-628 förgasare är mycket liknande konstruktion till andra modeller som Walbro producerar och är inställd på samma sätt. De Walbro förgasare har low-end och high-end justerskruvar för att använda när du svänger. Den Walbro förgasaren passar en fyrtaktsmotor som används i gräsklippare traktorer och gräsklippare. Tuning Walbro WT-628 förgasare kan göras med en skruvmejsel på bara några minuter. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Leta low-end och high-end nålar bredvid tomgång stopp nålen på motsatt sida från choken av Walbro WT-628. Den low-end nålen sticker ut om 1/2-tums, medan den avancerade nålen sticker ut ungefär en tum. Båda nålar har fjädrar bakom huvudet för att ge spänning till nålarna.
2

Vrid både low-end och high-end nålar medsols med en skruvmejsel tills du känner motstånd utan över-dra nålen. Justera båda nålar genom att vrida dem moturs med skruvmejseln två hela varv.
3

Prime förgasaren och starta motorn, så att den kan värma upp. Justera high-end nålen genom att vrida nålen moturs tills du hör att motorn börjar stall och vrid den medurs tills motorn jämnar ut.
4

Justera low-end nålen genom att vrida den moturs med skruvmejseln tills du hör att motorn börjar att stall ut och vrid nålen medurs tills motorn jämnar ut.
5

Vrid low-end nål 1/2-turn medurs för att starta motorn lättare och stänga av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62164.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.