Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en 1994 Camry s kuggstångskonstruktion

kuggstångsdrivna på en 1994 Toyota Camry är styrsystemet för bilen. Detta rack har kugghjul inuti det, och med varje tur om ratten, bär kuggstångsdrivna installationsprogrammet ner lite längre fram så småningom, måste du byta ut det. Om du har grundläggande kunskaper bilverkstäder och några vanliga verktyg butik, kan du byta ut kuggstångsdrivna på din Camry i en relativt kort tid. Saker du behöver
Jack
Jack står
Tire skiftnyckel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Spetstång
Replacement styrväxel
Replacement sprintar
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plan yta och engagera nödbromsen. Höj framsidan av Camry med en domkraft och sätta pallbockar under domkraften punkter på sidorna av fordonet. Ta bort de främre hjulen med däcket skiftnyckel.
2

Ta ut sprinten på styrstag slutar med tång. Unbolt styrstag slutar från Styrspindlar med 3/8-tums Ratchet och uttag och ta tie rod ändar av knogarna.
3

skruva isär styrväxel från den mellanliggande axel med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt två konsoler som håller racket i chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag. Avlägsna stället från undersidan av Camry.
4

Lyft ersättare kuggstångsstyrning upp i chassit och skruva den på plats med 3/8-tums spärrnyckel och uttag. Montera dragstången spetsar i Styrspindlar med spärrnyckel och installera stiften ersättande sprintarna. Bolt racket till mellanaxeln med samma spärrnyckel.
5

tillbaka hjulen med däck skiftnyckel och sänka Camry bort av domkraften med domkraften.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61985.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.