Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vad betyder det att ha ett intag Leak ?

Bilmotorer är komplicerade bitar av maskiner och kräver skicklighet en expert som ska repareras . Insugningsröret är en av de delar av detta komplicerade pussel och ett intag läckage minskar prestanda för din bil avsevärt . Betydelse

insugningsröret är ett system av rör som förser motorn med en ordentlig blandning av bränsle och luft som båda passerar genom förgasaren och in i motorn . En läcka i inloppsröret systemet innebär att det finns någon typ av avbrott i rörsystemet som tillåter luft , bränsle eller båda att långsamt läcka ut.
Effekter

effekterna av en läcka i insugningsröret systemet kommer att visa i det totala resultatet av bilen . De två viktigaste sakerna som utförs av läckor insugningsröret blir bränsleekonomin och mängden hästkrafter motorn producerar .
Symptom

flesta bilar med ett intag grenrör läcka kommer att visa tecken på läckage under ganska lång tid . Ett starkt tecken finns ett intag läckage är när det finns en pool av olja under bilen när den har varit inaktiv under en viss tid . Ett annat tecken på ett intag läcka när bilen gör en långsam , sörplande ljud direkt efter att den har startat .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60914.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.