Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Hypermotard träkolskanistern

Ducati Hypermotard är utrustad med en mängd olika utsläpp utrustning. Dessa bitar är installerade för att göra motorcykel utsläpp lagligt i alla stater, men inte varje stat kräver varje komponent på plats. En av dessa komponenter är träkolskanistern, som monteras på bränslesystemet. Genom att ta bort kolkanistern, får du enklare tillgång till vissa motorkomponenter. Om du vill ta ut träkolskanistern på Hypermotard, kan du göra det i cirka 30 minuter. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Visa fler instruktioner
1

Park Ducati på en nivå yta. Dra sitsen upp från motorcykeln med händerna.
2

Skruva bensintanken skruvarna på ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra av sidopanelerna på sidorna av bensintanken med en skiftnyckel.
3

Dra loss den svarta slangen träkolskanistern från bensintanken, som är den längst ner på botten av tanken. Spåra slangen från kolkanistern till intaget löpare på motorn. Ta bort slangarna från intag löpare med händerna.
4

Lossa skruvarna den mellanliggande luften rutan till ramen av motorcykeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta slangarna bort av den mellanliggande luften låda med händerna. Ta träkolskanistern bort av motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61983.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.