Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur vill kolla kontinuitet låsningsfria bromsar Wires

Diagnostisera Låsningsfria brakesThere finns många olika stilar av ABS diagnosuttag i fordon utrustade med låsningsfria bromsar. Den ABS diagnosuttaget är den punkt vid vilken sökningen verktyget är anslutet. Skanningen verktyget erbjuder Dataavläsning om status av ABS-systemets anslutning och är utformad för att samverka med en produktspecifik skanning verktyg för att felsöka ABS. ABS-diagnostiska kontakterna är under instrumentpanelen, bakom handskfacket, under huven eller under sätet. Saker du behöver
Scan verktyg för år och modell av fordon som ska diagnostiseras. Kundservice manual för din bil.
Visa fler instruktioner
1

Använd servicehandboken för specifika år och modell av bilen, lokalisera bromsen sektionen och hitta den typ av skanning verktyg som krävs för att diagnostisera ABS-systemet.
2

När felsökningsverktyg typ ligger, lokalisera placeringen av mutiple stiftskontakt och koppla in felsökningsverktyg. Addera 3

Scan Verktyget är utformat för att ta dig igenom motorn, motor, tomgång och motorn högt varvtal. Följ stegen på Scan Tool för att upptäcka fel i din ABS-systemet.
4

När skanningen verktyget har testat alla fordon förhållanden, ta skanna verktyget från kontakten och procédé till lämplig reparation listas i tjänsten manuell.
5

Följ instruktionerna service manual noga när du gör reparationer på ABS-systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59834.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.