Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter Utländska Bildelar

Byta utländska bildelar är inte svårt om du vet en mekaniker som kan reparera den utländska bilen för dig när du förvärvar de delar som din bil behöver. Försök att utföra mekaniskt arbete själv på en främmande bil kan vara mycket utmanande, eftersom utländsk bil reservdelsbyte kräver olika metriska uppsättningar av verktyg, tillsammans med förståelse och kunskap om utländska bilar mekaniska system. Saker du behöver
Computer
Telefon
bilmekaniker som specialiserat sig på utländska bilar
Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

Lokalisera den mekaniska delen på utländska fordon som behöver bytas ut. Om du behöver ha utländsk bil diagnostiseras för vilka delar och mekaniska problem det är att ha, kontakta en mekaniker som reparerar utländska bilar.
2

Skriv ner fabrikat och modellnummer i utländsk bil del, längs med andra identifierande egenskaper.
3

Shoppa runt för utländsk bil del på nätet. Titta på och jämför priser för nya, begagnade, ombyggda och renoverade bildelar. Ta anteckningar. Be för frakt citat. Bestäm vilken typ av främmande bil del att köpa. Be om en skriftlig garanti på tillståndet i den främmande bil del från den plats du köper den från.
4

Gör överenskommelser med bilmekaniker för utländska bil del reparation och utbyte. Få en skriftlig uppskattning från mekaniker. Ofta kommer dock ett muntligt avtal och handslag räcker med utländska auto mekanik. Diskutera hur eventuella ytterligare reparationer att mekanikern kan upptäcka kommer att betalas för eller utfört. Har den utländska bil del levereras direkt till mekaniker. Beställ och betala för den delen och sjöfart.
Byte
5

Kontrollera att se till att utländska bil del levereras till utländska bilmekaniker som utlovat.

6

Be mekanikern att inspektera utländska bil del för att se till att det är i det skick som säljaren beskrivs.
7

Fråga mekaniker för en rimlig tid uppskattning av när utländska bil del kommer att ersättas. Återkom med mekanikern ibland för att se om några ytterligare problem eller funderingar om den utländska bilen reservdelsbyte uppstår.
8

Betala mekaniker för det utförda arbetet. Tänk på att om du planerar att hålla och använda utländsk bil, kanske du vill hyra samma mekaniker igen för att utföra andra reparationer eller reservdelar för dig. Kontrollera att bilen fungerar som den ska med utbytet utländska delen installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61707.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.