Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur monterar jag en Rollpan på en S-10?

Chevrolet S-10 är en populär lastbil customizers. En populär modifikation är att installera en rollpan på den bakre änden, som ersätter stötfångaren och jämnar ut på baksidan av lastbilen. Även om det finns många olika typer av rollpans som du kan installera på din S-10, är ​​den mest grundläggande modellen en bolt-on rollpan. Dessa tar ca 2 timmar att installera ordentligt, och inte kräver några speciella verktyg. Saker du behöver
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Drill
plåtskruv
Roll pan
Måttband tänger
Låsa
Show Fler Instruktioner
1

Park S-10 på en plan yta. Lägg dig på rygg under lastbilen under den bakre stötfångaren. Lokalisera kablaget leder till registreringsskylten ljus och dra den med händerna.
2

Unbolt stötfångare konsoler från insidan av ramen med 1/2-tums Ratchet och uttag. Dra stötfångaren bort av den bakre ramen på lastbilen. Håll rullen panorera upp till den bakre änden av S-10 och håll den på plats med låstången. Mät avståndet mellan botten av bakluckan och rollpan på varje sida av rollpan. Se till att avståndet är detsamma på båda sidorna och justera tång om det behövs.
3

Installera självgängande skruvar i plåt i springan mellan bakluckan och rollpan med borra. Installera åtminstone sex skruvar åtskilda lika över bredden på rollpan.
4

Installera konsolerna medföljer rollpan in i botten av rullen pan och den nedre kanten av de bedsides med borrmaskin och själv skruvar. Ta låstången.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61970.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.