Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort svansen Bostäder på en Mustang T5

T5 manuell växellåda fanns i många bilar under åren, särskilt på Ford Mustang. Denna transmission har en svans axel (även kallad en svans hölje), som ansluter till drivlinan. När det blir dags att serva överföringen, kan du behöva ta bort svansen bostäder på transmissionen för att få tillgång till vissa delar. Om du behöver ta bort svansen bostäder på en T5 växellåda i en Mustang, tar det ungefär två timmar. Saker du behöver
Stoppklossar
Jack
Jack står
dräneringskärlet
skruvmejsel
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Show Fler Instruktioner
1

Placera stoppklossar runt framhjulen på Mustang. Lyft den bakre delen av Mustang med en domkraft. Sätt pallbockar under bakaxeln och hjälpram.
2

Sätt ett uppsamlingskärl under svansen skaft av transmissionen. Skruva loss drivaxeln från axeln med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Dra drivaxeln ur svansen bostäder med händerna och låta någon transmissionsolja i transmissionen avloppet i dräneringstråget.
3

Shift transmissionen i friläge. Unbolt växelspaken från toppen av transmissionen med 3/8-tums harskramla och ingångar. Bänd bort det av transmissionen med en skruvmejsel.
4

unbolt svansen huset från baksidan av sändningen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra svansen huset rakt tillbaka av växellådan och sedan dra ut den från under Mustang.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61723.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.