Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en axel från en '95 Honda Accord

framhjulsdrivna fordon såsom en 1995 Honda Accord använda ett par axlar för att driva hjulen. Dessa axlar är konstruerade för att rotera hjulen liksom artikulera upp och ner med fjädring, tack vare de CV lederna i varje ände. Dessa leder kan ha problem, behöver smörjas och underhållas som alla andra delar på en bil. När de har problem, måste du dra ut hela axeln för att serva lederna. Saker du behöver
Jack
Jack står
däck järn
Spetstång
dräneringskärlet
Hex-head verktygssats
Flathead skruvmejsel
Hammer
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Kulled separator
24-tums brytjärnet
Visa fler instruktioner
1

Jack upp framför bilen med domkraft och lägg ner den på pallbockar. Ta bort de främre hjulen med däcket järn. Avlägsna centrera locket på rotorn med hjälp av en hammare. Dra ut sprinten i mitten av rotorn med hjälp av nål-tång.
2

Bänd tillbaka flikarna på spindeln muttern med skruvmejsel. Unbolt centrumskruven på axeln med hjälp av en skiftnyckel. Placera drain pan under sändningen. Ta bort avtappningspluggen på transmissionen med en hex-head skiftnyckel och möjliggör överföring rinna.
3

skruva isär slips länkhuvuden från styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt nedre kulleden från styrspindeln med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Använd sedan kulleden separatorn att separera styrspindeln från den nedre styrarmen. Unbolt nedre staget Wishbone montera från den nedre styrarmen med en 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
4

Dra styrspindeln bort från axeln med händerna, separera axeln från knogen. Ställ sedan in bändjärn mellan axeln och transmissionen och bänd axel ur transmissionen. Dra ut axeln helt ur fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60514.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.