Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Bakfjädring 1967 Chevy C10s

Den bakre upphängningen på en 1967 Chevrolet C-10 pickup använder ett par styrarmar för att hålla bakaxeln i linje, och spiralfjädrar för att stödja vikten av den bakre änden. Dessa truckar är populärt att återställa, men de mer prisvärda projekt fordon som du kan hitta är oftast saknas delar. Om du har en 1967 C-10 och du måste installera en ny fjädring bak från början, då kan du göra det i ungefär två timmar. Saker du behöver
Jack
Jack står
däck järn
Replacement bakre länkarmarna och monteringsverktyg
Byte bakre spiralfjädrar
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Replacement stötdämpare med monteringsverktyg
skiftnyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Sätt baksidan av C-10 på pallbockar med domkraft. Lyft upp den bakre axeln och placera den på pallbockar också. Ta bort de bakre däcken om de är närvarande med ett däck järn.
2

Installera ena änden av den undre länkarmen i ramen av lastbilen med hjälp av monteringsverktyg, 1/2-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Sätt den andra änden av den nedre länkarm nedanför axeln och fäst den på axeln med U-bultar och monteringsverktyg, bultning saker tillsammans med en 1/2-tums Ratchet och uttag.
3

Installera spiralfjädrar på våren fickorna på de nedre länkarmarna med en skiftnyckel. Skjut stötdämparen på det nedre fästet på den undre länkarm med 1/2-tums Ratchet och uttag.
4

Lyft upp bakaxeln med domkraften tills du kan ansluta den övre chock montera på den ramen. Bolt chocken till ramen med 1/2-tums Ratchet och uttag.
5

tillbaka bakhjulen med ett däck järn. Sätt tillbaka domkraften under axeln och lyft upp den bakre delen av den C-10. Ta ut alla pallbockar, sänk sedan lastbilen ner till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61556.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.