Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

1968 Chevy C10 Steg-för-steg Tilt Kolumn Uppgraderingar

I lager rattstången i en 1968 Chevrolet C-10 pickup inte har alternativ som lutning, och som ett resultat, kabinen av dessa lastbilar är lite trånga utrymme, särskilt för människor som är lite större än genomsnittet. Som en extra bonus, lägger den också ratten i en bättre ergonomi. På grund av detta, kan installera en tilt kolonn vara bekvämare för den genomsnittliga föraren, eftersom den ger mer utrymme för din torso. För att göra det, måste du få ett par anpassade delar, men du kan göra det på några timmar. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Ratt avdragare
kryssmejsel
Aftermarket tilt kolumnen
Visa fler instruktioner

1

pop huven. Leta reda på styrväxeln, vilket på förarsidan framerail, och ansluter till brandväggen via den mellanliggande axeln och rattstången. Unbolt klämman ansluter kolumnen till styrväxeln med en 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan skruva isär klämman ansluter kolumnen till mellanaxeln med en 3/8-tums Ratchet och uttag.
2

Dra av tutan på ratten med händerna. Unbolt centrum muttern på ratten med en 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan installera avdragaren ratten på ratten. Dra ner för trädning axeln på mitten av ratten avdragare avdragare med en 3/8-tums Ratchet och uttag tills ratten dyker upp i kolumnen.
3

Koppla ledningarna till kolonnen med händerna. Skruva loss kåpa underifrån kolonnen med Phillips-skruvmejsel, och sedan skruva isär kolonnen från instrumentbrädan med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra kolumnen ur instrumentbrädan med båda händerna.
4

Skjut ersättare kolumnen i instrumentpanelen och skruva till kolonnen med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Anslut ledningarna som du tog bort från beståndet rattstången i steg 3 i selen om ersättande kolonnen med händerna och sedan ominstallera trim panel som du tog bort i steg 3 på instrumentpanelen med Phillips-skruvmejsel.

5

Anslut de två klämmorna under huven med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Montera ratten på kolonnen med en 3/8-tums Ratchet och uttag och tryck på tutan tillbaka på ratten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61878.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.