Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Frågor för en bilmekaniker

Besöker en mekaniker när du upplever problem med bilen kan vara lite skrämmande. Däremot kan förbereda en lista med frågor i förväg hjälper dig att förstå dina alternativ och hjälpa dig att fatta de bästa besluten när det gäller att skydda det bästa för både din bil och din plånbok. Vilka är dina referenser och kvalifikationer?

Fråga mekanikern om sina erfarenheter och om han kan ge några referenser till hans arbete. Även om detta kan tyckas självklart, det finns några mekaniker som inte är lika trovärdig som andra. I synnerhet, frågar om han är Automotive Service Excellence (ASE) certifierade. Mest välrenommerade mekanik kommer gärna att ge en lista på referenser och meriter på begäran. Denna lite forskning på din sida kan du spara den frustration och kostnader för onödiga reparationer.
Äger du specialisera sig?

Kontrollera att mekanikern faktiskt kan arbeta på din bil. Vissa mekanik specialisera sig på vissa auto märken. Medan vissa mekaniker kan betjäna alla fordon från Ford lastbilar till BMW, kan andra vara kvalificerad att reparera endast Dodge eller Chevrolet fordon. Finns det begränsningar?

> Vissa mekanik begränsar det arbete de gör för enkla fordonsindustrin reparationer såsom bromsar och lämna de mer komplicerade förfaranden såsom överföringar till andra specialister. Att veta detta i förväg kan spara dig besväret med bortkastad tid samt kostnader för att behöva betala för att få arbetet utfört korrekt andra gången med en mekaniker som har erfarenhet av problemet. Addera Do Du outsourca?
p Om en mekaniker kör in i en reparation som han inte kan hantera, kan han lägga ut arbetet till en annan mekaniker. Dessa små överraskningar på räkningen kan leda till ökade kostnader för bilägaren. Frågar om mekaniker outsourcing politik i förväg kan spara lite klistermärke chock senare.
Garanterar ni?

Att vara fast i denna fråga är viktig. Fråga mekanikern om han garanterar sitt arbete och om han är villig att stå bakom sina delar borde problemet återkommer. Var noga med att få några garantier på delar eller service skriftligen för att undvika skillnader senare.
Har du en policy Lägsta pris?

Frågar om mekanikern kommer att möta eller matcha en annan mekaniker citat kan spara dig pengar. Om du kan få jobbet gjort av en annan certifierad kvalitet mekaniker ned på gatan, fråga om hon är villig att slå det bästa priset. Det kan verkligen inte skada att fråga, särskilt om reparationen kommer att bli ett dyrt. Addera Vad har ni för policy Uppskattningar?

Var noga med att fråga Om mekanikern är villig att hålla sig inom ramen för sin ursprungliga uppskattningen. Naturligtvis ibland ytterligare problem upptäcktes när arbetet på fordonet påbörjas, men det är viktigt att bestämma garaget politik på att få tillstånd innan du gör ytterligare arbete --- särskilt om det kommer att resultera i ytterligare kostnader.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60444.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.