Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter rotorn i en Chevy Silverado

Om din Chevy Silverado är pulserande och ryser när du bromsar, då är det nog dags att byta rotorer. Rotorer behöver endast bytas ut om de blir skev eller sliten ned från dåliga bromsbeläggen eller kraftig inbromsning. Ändra dina egna rotorer på din Chevy Silverado är ett utmärkt alternativ till att lämna över nycklarna till din lokala mekaniker. Instruktioner
1

Få en ny uppsättning av rotorer för din Silverado. Beställ online eller besöka din lokala Biltema för att få ett set för de främre och bakre rotor par.
2

Bleed ungefär två tredjedelar av bromsvätska från huvudcylindern innan du börjar. Detta förhindrar att för mycket tryck byggs upp i bromsledningen.
3

Höj din lastbil. Använda fabriken rådde kontaktpunkter för din Silverado, Palla upp fordonet och använd pallbockar som har vikt kapacitet att hålla din lastbil. Ta det monterade däcket.
4

Lossa bromsok montering bultar på baksidan av spindeln. Häng den med tunga mekaniker tråd fäst vid den övre styrarmen (eller ram), försiktigt så att inte koppla bort bromsledningen.
5

Ta bort den gamla rotorn och ersätta det med ett nytt efter rengöring området kring navet med en fuktig trasa för att avlägsna smuts och korrosion på kontaktpunkter.
6

Byt bromsok och broms slang och dra åt och dra åt de två bromsok bultar. Sätt hjulet montering och däcket igen och sedan upprepa den här processen för varje ytterligare rotor.
7

Refill huvudcylindern med ny bromsvätska. När du är klar, sänk bilen och pumpa bromsarna för att återställa de nya rotorer och att få eventuella luftbubblor ur bromsledningen. Väg testa din Chevy Silverado att se till att installationen lyckades.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56981.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.