Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man gör en Bracket Track Bar

Syftet med spåret bar är att hålla axeln på plats och begränsa mängden sida till sida rörelse i axeln. Spåret bar fästet fäster baren till fordonets ram. Tillverka en konsol spår bar kräver en del svetsning och bearbetning erfarenhet och kunskap av bil mekanik. Fästet måste inte se bra kosmetiskt, men det måste säkert hålla stången på plats. Saker du behöver
1/4-tums stålplåt (6-av-6-tums fyrkant) katalog Rak kant
Marker
Bandsågblad (stålblad) katalog handslipmaskin
Clamps
drillborrpress
Steel borr
Måttband
Welder
svetsstavar
Visa mer Instruktioner
1

Mark stålplåten med rak kant och markör, gör en liksidig triangel och två lika stora rätvinkliga trianglar. Skär stålplåt i tre delar med bandsåg, längs markeringarna. Klipp 2 inches från slutet av de två rätvinkliga trianglar på den längsta sidan, eller minsta vinkeln. Den liksidiga triangeln blir monteringsplattan för spåret bar fästet, och de två rätvinkliga trianglar kommer att bli de monterings vingar för spåret bar.
2

slipa ner varje kant av de tre stycken av stålplåt med handslipmaskin. Ta bort de skarpa kanterna på de tre stålplåt på båda sidor av plattan. Avrunda kanterna lätt. Addera 3

Borra tre hål i liksidig triangel eller montageplåt, inuti varje vinkel. Se till att dessa hål matchar monteringshålen på fordonets ram. Mät avståndet mellan monteringshålen på fordonets ram, innan dessa hål med borren pressen.
4

Clamp de två högra triangeln ihop bitarna och borra ett hål i vinkel intill rätvinklig triangel av dessa två bitar plåt.
5

Mät bredden på banan bar ände som ska anslutas till spåret bar fästet. Ange rätvinkliga triangeln bitar stålplåt på liksidig stålplåt, se till att de är jämnt fördelade. Markera dessa kopplingspunkter. Ställ en rätt rät vinkel plattan till liksidig stålplåt på en av de märkningar och svetsa den på plats. Ställ in den andra högra triangeln på triangel stålplåt och svetsa den på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62265.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.