Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Ställa en Camber på en Chevy Z71

Mängden camber som du har på din Chevrolet Z71 anger antalet grader som toppen av framhjulen luta in eller ut ur de främre fenderwells. Den camber justeras med hjälp av ett par av justering kammar på de övre bärarmarna. Justering av camber är bäst till en professionell inriktning butik med professionell utrustning, men om du vill justera det efter dina egna personliga preferenser, kan du justera camber med några verktyg och lite tid. Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Point framhjulen på Chevrolet rakt fram. Lyft framsidan av Z71 med domkraft och sätta pallbockar under ramen.
2

Lokalisera övre länkarm montering bultar på sidan av ramen. Leta justeringsmarkeringarna kammar på utsidorna av de övre bärarmarna bultar och inriktningsstiftet sticker ut ur ramen. Detta indikerar den aktuella camber inställningen av lastbilen.
3

Lossa den övre länkarm montering bultar med fast nyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Vrid skruven med 3/8-tums Ratchet och uttag tills inriktningsstiftet är uppradade med märket på anpassningen cam som du vill att din camber inställd på. Sedan dra åt bultarna med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
4

Sänk lastbilen bort av domkraften. Kontrollera att camber inställningen är där du vill ha, och om det inte, upprepa steg 1-3.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61783.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.