Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur ta av rotorn från en 2006 Scion XA

2006 års xA är en kombi tillverkad av Toyota. Scion varumärke traditionellt saluförs till yngre individer, och 2006-modellen fortsätter denna tradition. Den xA erbjuder föraren en 103-hästars motor parat sig till en fem-växlad manuell växellåda eller en valfri fyrväxlad automatlåda. ABS, luftkonditionering och elektriska fönsterhissar, dörrlås och speglar finns som standardutrustning på Xa. Med alla dessa livets goda, är det viktigt att komma ihåg grundläggande reparation och underhåll. Att vara en billig bil har sina nackdelar. De små hjulen på basmodellen och billiga rotorer broms kan tänja lätt på Scion. Över tiden, är dessa delar utformade för att bära ut ändå, så när det är dags, måste du veta hur man tar bort bromsskivan så att du kan byta ut den mot en ny. Saker du behöver
hylsnyckel med socket set
Zip-slipsar
Tire skiftnyckel
Jack med två pallbockar
butik trasa
Bromsdelar renare
Show Mer Instruktioner
1

Lossa muttrarna på Scion framhjul. Vänd dem 45 grader moturs med ett däck skiftnyckel, men inte avsätta hjulet från hjulnavet.
2

Placera golvet jack under Xa och sedan jack upp på frontjacket punkten ligger precis bakom kylaren.
3

Place pallbockar under nypa svetsar ligger direkt nedanför förare och passagerare sidodörrar på ramen av Xa och sänk bilen på pallbockar.

4

Fortsätt att ta bort muttrarna och dra hjulet av Scion s navaggregat.
5

Unbolt övre och undre bromsok bultar på bromsoket ligger på brake rotor.
6

Skjut bromsok montering av bromsskivan och fäst den med spiralfjädrar ovanför bromsen med zip-band.
7

Dra rotorn från navaggregatet. Det finns ingenting som håller bromsen rotorn till Scion s navaggregatet nu att oket har tagits bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57279.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.