Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Instruktioner för reparera ett dörrlås på en CR-V

När Honda CR-V dörrar rost eller gripa, möter du alltid problemet med en fast manöverdon innanför dörren som inte kommer att låta det öppna eller stänga. Detta är ett mycket vanligt problem och har en enkel fix. För att förstå den grundläggande hanteringen av gångjärnet på din CR-V, kan du definiera problemet och lära sig hur man rättar till det. Grundläggande dörrdrift

Inuti din CR-V, det finns en spärr som krokar över metallbit på andra sidan av dörren för att hålla den stängd. Denna bit av metall kallas "anfallare". Nu, bakom spärren är ett gångjärn som orsakar de flesta av våra problem. Detta gångjärn ansluter till spärren och även dörrhandtaget. När du drar i dörrhandtaget, öppnas gångjärnet spärren och tillåter den att lossna från anfallaren för dörren att öppna. Om någon av dessa variabler är avstängda, kommer det att orsaka problem med hela dörren låsaggregat. Beroende på ditt problem, det finns enkla lösningar som hjälper reparera din CR-V: s dörr spärr. Addera Striker Justering
p Om din dörr inte avslutas på grund av att anfallaren är lös eller malplacerad, justera anfallaren. Din CR-V kommer att ha små sexkantsbultar håller anfallaren på plats som kan ha lossnat. Passa anfallaren med gångjärnet genom att stänga dörren tills du kan få ett bra öga för att se till att inriktningen är rätt, och sedan dra åt bultarna till anfallaren. Detta kommer att ge din dörr en bättre känsla och låta spärren för att fungera.
Gångjärn Smörjning


Detta är ett något större problem. I detta fall kommer din dörr att öppna eller stänga på grund av gångjärnet inte släppa spärren, så det pinnar öppen eller stängd. Avlägsna luckan på din CR-V och du kan hitta hela enheten dörren spärren. Använd en skruvmejsel för att koppla bort gångjärnet från spärren så att spärren kan stänga eller, i fråga om det som fastnat nära, spraya WD-40 på anslutningen mellan spärren och gångjärn för att smörja den och låt den öppna.

I båda fallen, använd WD-40 för att smörja gångjärn så att den har bättre kommunikation med din spärr. Smörjningen kommer att hålla saker från att gripa och hålla i framtiden. När smörjningen är gjort, åter fästa dörrpanelen och testa dörrhandtaget för att se till att den är fullt fungerande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60168.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.