Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en 1995 Toyota 4Runner bromsservo

Bromskraftförstärkaren ligger på en 1995 Toyota 4Runner adderar ytterligare bromskraft till bromshuvudcylindern, vilket gör det lättare för operatören av SUV att trycka på bromspedalen. Men om booster misslyckas, det är inte en funktionsduglig enhet, vilket innebär att den måste ersättas med en ny. Annars kommer bromsarna blir svårt att fungera. För att åtgärda problemet måste booster bytas ut, vilket tar cirka två timmar att göra. Saker du behöver
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter bromsservo
ersätter bromsservo packning
Visa fler instruktioner

1

Pop huven på 4Runner. Unbolt huvudcylindern sitter på framsidan av bromsservon på förarsidan brandvägg, med hjälp av en skiftnyckel. Dra bort huvudcylinder av brandväggen, låt det vila på fenderwell eller stanna upp av bromsledningar. Koppla vakuumledningen från bromsservon med händerna. Under instrumentbrädan
2

Titta och hitta bromsservon stången anslutning till bromspedalen. Ta ut clipset som håller gaffeln i bromsservon stången med händerna. Dra ut gaffeln och dra stången bort från pedalen. Unbolt bromsservon från brandväggen från insidan av 4Runner med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Dra bromsservon från brandväggen, och dra av packningen från brandväggen med händerna. Installera den nya packningen på ersättning bromsservon, skjut in det i brandväggen.
4

Bolt ersättning bromsservon till brandväggen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Montera gaffeln och gem i bromspedalen och bromsservo koppling för att ansluta två tillsammans. Tryck vakuum linjen på bromsservon, sedan kasta i huvudcylindern till boostern med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61708.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.