Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar ett batteri kabel på en Honda Passport

You bilens batterikablar överföra elektrisk ström från generatorn till batteriet och ner till en jordpunkt, sluter kretsen. Om kablarna är skadade, riskerar du att förlora makten och inte kunna starta bilen. Men byta batterikablarna är inte svårt. I fallet med en 2002 Honda Passport, kommer dessa steg visar hur man byter en negativa batterikabeln. Processen är liknande på de flesta bilar. Saker du behöver
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter negativa batterikabeln
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och skruva isär den negativa batterikabeln från batteriet med hjälp av en skiftnyckel.
2

Följ batterikabeln tills du hittar alla sammanhang leder till. Lägg ut kabeln utbytesbatteri så att varje anslutning är bredvid fabriken anslutningen. Så att du inte kommer att förvirra kablage och hamna kort på längden.
3

Unbolt varje jordpunkt, en i taget, med 3/8-tums Ratchet och uttag . När marken punkten är frånkopplad, installera ersättande anslutning med 3/8-tums Ratchet och uttag, och upprepa tills varje anslutning gjorts.
4

Bolt slutet av det nya batteriet kabeln till minuspol med en skiftnyckel. Starta fordonet att säkerställa att den fortfarande fungerar på rätt sätt. Om inte, kontrollera dina anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60078.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.